ERZİNCAN / MERKEZ - Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu

Etiket Sonuçları: etkinlik

Ara

Okulumuz 8-A Sınıfı Türkçe Öğretmeni E.Gamze ÇİMENLİ rehberliğinde her ay belirlemiş oldukları bir kitabı sınıfça okuyarak değerlendirmesini yapıyor. Aralık ayındaki kitapları "Son Ayı"

Öğretmenimize teşekkür ediyor, okuma etkinliğindeki öğrencilerimize eğlenceli vakitler diliyoruz.

KİTAPLAR YENİ UFUKLARA AÇILAN KAPILARDIR.

May

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi tarafından Türkiye geneli düzenlenen  "Sevgi " konulu resim yarışmasında 8/A sınıfı öğrencilerinden   Tuba Güneş Türkiye 3. Sü olmuştur ve 1000 TL para ödülü kazanmıştır.

May

Aileler Kitapla Buluşuyor, Okul Kütüphaneleri Canlanıyor  Projesi kapsamında okulumuz kütüphanesi mesai saatleri içerisinde isteyen tüm velilerimize ve mahallelinin hizmetine açılmıştır. Velilerimiz proje kapsamında okula gelerek kütüphanemiz imkanlarından faydalanmaktadır.

May

Etwinning projesi olan ANİMALS,PLANTS AND  MY  ENVİRONMENT adlı projemiz kapsamında öğrencilerimizle birlikte çeşitli web 2 araçlarının kullanıldığı etkinliklere yer verip  farklı ülkelerin kültürlerini tanıdık.   projemizin hedeflerine ulaşarak son öğrenci buluşma webinariyla projemizi sonlandırdık.

Nis

Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak iftar yemeğinde buluştuk. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul personeli, veli ve öğrencilerin katıldığı davette 120 davetli yer aldı.