Etiket Sonuçları: spor

Haz

Okulumuz öğrencisi Nisanur ÖZATALAY'dan 2 Türkiye 2.liği.Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 02 -07 Haziran tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen  "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası' nda, hemde okul sporları kapsamında Sakarya'da düzenlenen yarışmalarda TÜRKİYE 2.liği elde etti.Öğrencimizi ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Bursa'da düzenlenen Okullar arası Yıldızlar&Küçükler Atletizm Türkiye Birinciliği müsabakalarında Yıldız Erkekler Cirit Atma branşında okulumuz öğrencisi Görkem GÜL TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen antrenörlerini tebrik ederiz.

2021 - 2022 Eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan 25 - 27 NİSAN 2022 tarihleri arasında MERSİN ilinde düzenlenen ATICILIK HAVALI TÜFEK YILDIZ KIZLAR (FERDİ) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ yarışmalarında Okulumuz 7-C Sınıfı öğrencisi Nisanur ÖZATALAY Türkiye 1.Si olmuştur.