Mrt

Codeweek 2023 yani Kodlama Haftası 2023 açıklamalara göre yıl boyunca Bakanlığımıza bağlı tüm okul, kurum ve temsilciklerimizde düzenlenecek etkinliklerin Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi hususunda çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalara eş zamanlı olarak Kod Haftası 2023 yılı teması “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olarak belirlenmiştir. Bu etkinlik neticesinde Avrupa  Mükemmellik Belgesini hak kazandık.

Şbt

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı 2.döneminde velilerimiz arasında kitap okuma yarışması düzenlemeyi planlıyoruz. Yarışmaya katılmak isteyen velilerimizin bizzat okul idaresine başvurması gerekmektedir.

Ara

DAP projesi kapsamında yapılan robtik kodlama sınıfımız tamamlandı. Öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun bir şekilde geleceğe hazırlamak, ilgi ve yeteneklerine uygun olarak onları desteklemek amacıyla yapılan sınıfımız bu alanda yetenekli öğrencilere hizmet verecektir.

Haz

Okulumuz öğrencisi Nisanur ÖZATALAY'dan 2 Türkiye 2.liği.Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 02 -07 Haziran tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen  "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası' nda, hemde okul sporları kapsamında Sakarya'da düzenlenen yarışmalarda TÜRKİYE 2.liği elde etti.Öğrencimizi ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Çevre Bilinci, Çevre Yönetimi ve Sürdürülebilir Kalkınma eğitimi vermek için uygulanan program kapsamında 2021 - 2022 ve 2022 - 2023 Eğitim öğretim yılları boyunca yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde "YEŞİL BAYRAK" Ödülünü almaya hak kazandık.

Haz

Okulum Afete Hazır Yarışmas'ına katılan okulumuz, yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde il 2.si olmuştur.

Haz

Bursa'da düzenlenen Okullar arası Yıldızlar&Küçükler Atletizm Türkiye Birinciliği müsabakalarında Yıldız Erkekler Cirit Atma branşında okulumuz öğrencisi Görkem GÜL TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen antrenörlerini tebrik ederiz.

Nis

17 Nisan Pazartesi günü başladığımız seri deneme sınavlarının üçüncüsünü 19 Nisan 2023 tarihinde yaptık. 37 öğrencimizin katılmış olduğu deneme sınavları 4 Haziran'a kadar yoğunlaştırılmış bir şekilde devam edecektir.

Nis

Okulumuz öğrencilerinde afetler konusunda bilinç oluşturmak amacıyla İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ'ne ziyaret gerçekleştirdik. İlgi ve alakaları için kurum personeline teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI dolayısıyla okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin bilgilenmesi ve bilinçlenmesi için yapılan tatbikata 326 personel ve öğrenci katılmış olup 1 dakika 48 saniye içerisinde tahliye gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz 8-A Sınıfı Türkçe Öğretmeni E.Gamze ÇİMENLİ rehberliğinde her ay belirlemiş oldukları bir kitabı sınıfça okuyarak değerlendirmesini yapıyor. Aralık ayındaki kitapları "Son Ayı"

Öğretmenimize teşekkür ediyor, okuma etkinliğindeki öğrencilerimize eğlenceli vakitler diliyoruz.

KİTAPLAR YENİ UFUKLARA AÇILAN KAPILARDIR.

Ekm

Erzincan Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu olarak codeweek haftasını güzel etkinliklerle kutluyoruz. Sizlerde bizlerle beraber kodlama yapabilirsiniz. Kodlama koridoru :cw22-MN4M3 Cody :cw22-psGZA Google doodle:cw22-05gqg Kodla büyü :cw22-bmq3w

Haz

10.000 okul projesi kapsamında okulumuz okul öncesi öğretmen ve öğrencilerine geri dönüşüm ve sıfır atık eğitimi verildi

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi tarafından Türkiye geneli düzenlenen  "Sevgi " konulu resim yarışmasında 8/A sınıfı öğrencilerinden   Tuba Güneş Türkiye 3. Sü olmuştur ve 1000 TL para ödülü kazanmıştır.