Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu

Adres
FATİH MAH. 707 SK. TÜRK TELEKOM BİNALİ YILDIRIM ORTA OKULU BLOK NO 1 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ. Her Öğrencimizin doğuştan getirdikleri ilgi kabiliyet ve yetenekler doğrultusunda kendilerini ifade edebilecekleri,aklı ile kalbini birleştiren,değerlerimizle müzeyyen bir nesil ortaya çıkarabilecek okul ortamını oluşturmak.
Misyon
Biz Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu ailesi olarak: Okulumuzun sloganı olan "Önce Davranış" prensibini benimsemiş,"İyi İnsan Olma" hedefi doğrultusunda başarılı ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Resim alanında 3 il birinciliği,1 Bölge İkinciliği 1 Türkiye İkinciliği,Spor alanında Yıldızlar futbol kategorisinde il dördüncülüğü Hentbol yıldız kızlar kategorisinde il İkinciliği,Güreş alanında 6 İl birinciliği ve 4 bölge birinciliği.Bilişim Alanında Erzincan Binali Yıldırım üniversitesi 6.Sınıflar Kodlama kategorisinde Türkiye Birinciliği 7.Sınıflar kategorisinde Türkiye Üçüncülüğü.
DOĞAL GAZ
Belediye otobüsü ve özel araçla ulaşım yapılmaktadır
Fatih Mahallesi 707 sokak no: 8 Merkez/ERZİNCAN
Şehir Merkezindedir.